GDPR Valg

Dine data og dine valg

På TinTings nettside er vår oppgave å forvalte data på en sikker, brukervennlig og forsvarlig måte, i samsvar med personopplysningsloven. I forbindelse med oppdateringen av personvernlovgivningen i EU, har vi gjort det enklere for deg å få oversikt over hvordan vi samler inn og behandler dine data.

Tinting.no bruker dine data til å forbedre og tilpasse siden slik at den blir mer relevant for deg – uten at du går glipp av noe. Vi sikrer også at tjenestene er trygge å bruke. Det er lett for deg å kontrollere bruken av data. Gjennom våre tjenester får du se hvilke data vi lagrer, og du kan be om å få dem utlevert og eventuelt slettet.

Ditt personvern

Det er du som bestemmer hvilke data vi får bruke og hva vi får bruke dem til. Dette kan du endre på når som helst: dette  gjør du til innstillingene i nettleseren eller på enheten for å slette din brukerhistorikk hos Tinting.no. Den nøyaktige fremgangsmåten kan variere fra enhet til enhet:

I nettleseren: Velg ‘Slett nettleserdata’ fra innstillingene i nettleseren. På iPhone, iPad og Android-enheter: Slett appen og last den ned på nytt.

Har du spørsmål eller forespørsler? Send oss en mail!