Hvordan komme til TinTing fra Norge?

Hvordan komme til TinTing fra Norge?

De fleste flyr  til Banjul, hovedstaden i Gambia. Flytiden fra Gardermoen til Banjul er rundt 8 timer uten mellomlandinger, så reisetiden varierer med flyselskap og rute. Du trenger ikke tenke på noe praktisk etter landing. Sjåføren vår møter deg på flyplassen og kjører deg til TinTing, eller til vårt faste overnattingssted i Gambia hvis du lander seint på dagen. Da rekker vi nemlig ikke over grensen til Senegal før den stenger klokka 19. Neste morgen ordner vi visum på ambassaden og kjører til Senegal og TinTing, en tur som tar halvannen til to timer.

Transport til og fra flyplassen, bistand med visum samt overnatting på vårt faste overnattingsted i Gambia og frokost kommer på totalt 2000 kr .

Alternativt kan man fly til Dakar, hovedstaden i Senegal. Der får man visum på flyplassen og kan enten fly videre til regionhovedstaden Ziguinchor i Sør-Senegal eller ta båt dit neste dag. Da henter vi deg i Ziguinchor, en times kjøring fra TinTing.

OPPLYSNINGENE UNDER MÅ SJEKKES. DET SKJER STADIG ENDRINGER PÅ GRUNN AV KORONAPANDEMIEN.

Les også «Praktisk» på denne siden

Flere selskaper flyr fra Norge og Sverige til Banjul i Gambia, som er  flyplassen nærmest TinTing.
Prisen varierer med årstid og selskap.

Du kan bestille fly selv eller be oss om å hjelpe deg. Det koster 200 kroner.

  • Brussels Airlines flyr fra Oslo. Reisen tar ca 11 timer med 2,5 timers mellomlanding i Brussel eller Frankfurt. Behagelig, pålitelig, flyr året rundt. Pris rundt 8.000-9.000, men i høytider mer. Bestiller du i god tid kan prisen være lavere.
  • Norwegian/SAS fra Oslo til Manchester/London og videre om morgenen med Thomas Cook til Banjul. Rimeligere.Lander tidlig ettermiddag.
  • Vueling fra Oslo via Barcelona til Banjul
  • Ving.se (velg Sista Minuten og Endast flygstol) med avgang fra Stockholm, er rimelig. En, to eller tre uker.
  • Royal Air Maroc fra Stockholm via Casablanca til Banjul. Også rimelig.
  • Man kan også fly til Dakar og ta båt eller fly videre til Ziguinchor, regionhovedstaden i Casamance. Der henter vi .

TRANSPORT FLYPLASS – TINTING

Drivstoff er dyrt i Senegal, og transporten til og fra TinTing koster ca 750 kr hver vei. Vi kjører alle tilbake til flyplassen ved avreise.

Bestill rom på hildehuus@gmail.com