Reisevilkår

Reisevilkår
TinTing Gjestehus

PÅMELDING OG BETALING

Påmelding til kursreiser til TinTing gjøres direkte på nettet på siden tinting.no eller på epost hildehuus@gmail.com eller telefon 97671253. Avtalen er inngått når reisen er bekreftet av arrangøren.
Depositum skal være innbetalt innen 7 dager etter bekreftelsen.
Totalbeløpet for reisen skal være innbetalt når det er 35 dager igjen til avreise.

Individuell ferie bestiller du på telefon eller epost. Avtalen er inngått når reisen er bekreftet. Depositum skal være innbetalt innen 10 dager etter bekreftelsen.

Det kan være lurt å ta en telefon om eventuelle spørsmål før påmelding.

AVBESTILLING

Reisen kan avbestilles inntil 7 dager etter at depositumet er innbetalt uten kostnad. Dersom melding om avbestilling sendes på en lørdag, søndag eller helligdag, regnes den som mottatt første arbeidsdag.
Avbestilles reisen senere enn 7 dager etter innbetaling av depositum og fram til 42 dager før avreisedøgnet begynner, betales et adminstrasjonsgebyr på kr. 500.

Ved avbestilling mellom dette tidspunktet og fram til 15 dager før avreise får man ikke refundert depositumet. Avbestilling senere enn 15 dager før avreise gir ingen refusjon av innbetalt beløp.

Reisen refunderes heller ikke om den reisende ved avreise ikke møter ved flyavgang eller ikke har gyldige reisedokumenter, vaksinasjonsbevis, pass osv. Om man uten at det er avtalt ankommer til TinTing senere enn avtalt dato, risikerer man at plassen er opptatt.

OVERDRA REISEN TIL ANDRE

Kunden kan i stedet for å avbestille fritt overdra reisen til en annen person dersom dette er mulig. Billetter med rutefly kan sjelden overdras.

FORSIKRING

TinTing forutsetter at kunden har en god og gyldig reiseforsikring som tar høyde for behov for avbestilling ved sykdom og for ulykker, tyveri osv.

VISUM

Det kreves visum for nordmenn i Senegal. Man betaler et lavt administrasjonsgebyr og visumet utstedes på grensen ved ankomst, evt ambassaden i Gambia. Ved ankomst via Dakar fås visum på flyplassen. Arrangør er behjelpelig med dette.

Passet må være gyldig 6 måneder etter utreise fra Senegal.

REISEGARANTIFONDET

Gjestehuset TinTing er medlem i Reisegarantifondet, www.rgf.no. Telefon 51 84 47 27.

TinTing er også bundet av Lov om pakkereiser. Eventuelle klager på kurs, kursleder, oppholdssted, mat, service osv. skal fremmes på stedet straks. Det gir mulighet til å rette opp eventuelle mangler. Lar det seg ikke gjøre og man vil klag på reisen, må den fremmes skriftlig innen 4 uker etter at reisen er avsluttet til arrangøren.