Reisevilkår_landingside

Reisevilkår

PÅMELDING OG BETALING

Påmelding til alle reiser til TinTing, også kursreiser, gjøres på  epost til hildehuus@gmail.com eller telefon 97671253. Avtalen er inngått når reisen er bekreftet av arrangøren.

Depositum skal være innbetalt innen 7 dager etter bekreftelsen.
Totalbeløpet for reisen skal være innbetalt når det er 35 dager igjen til avreise.

Hvis du har spørsmål om reisen eller et kurs, er det lurt å ta en telefon for å få svar før påmelding: 97671253.

AVBESTILLING

Reisen kan avbestilles inntil 7 dager etter at depositumet er innbetalt uten kostnad. Dersom melding om avbestilling sendes på en lørdag, søndag eller helligdag, regnes den som mottatt første arbeidsdag.
Avbestilles reisen senere enn 7 dager etter innbetaling av depositum og fram til 42 dager før avreisedøgnet begynner, betales et adminstrasjonsgebyr på kr. 500.

Ved avbestilling mellom dette tidspunktet og fram til 15 dager før avreise får man ikke refundert depositumet. Avbestilling senere enn 15 dager før avreise gir ingen refusjon av innbetalt beløp.

Reisen refunderes heller ikke om den reisende ved avreise ikke møter ved flyavgang eller ikke har gyldige reisedokumenter, vaksinasjonsbevis, pass osv. Om man uten at det er avtalt ankommer til TinTing senere enn avtalt dato, risikerer man at plassen er opptatt.

OVERDRA REISEN TIL ANDRE

Kunden kan i stedet for å avbestille fritt overdra reisen til en annen person dersom dette er mulig. Billetter med rutefly kan sjelden overdras.

FORSIKRING

TinTing forutsetter at kunden har en god og gyldig reiseforsikring som tar høyde for behov for avbestilling ved sykdom og for ulykker, tyveri osv.

VISUM

Nordmenn må ha visum til Senegal. Dette kan ikke lenger fås på nettet. Ved ankomst via Dakar fås visum på flyplassen. Ankommer man via Banjul i Gambia, er arrangøren behjelpelig med å ordne dette. Man får man visum enten på grensen til Senegal eller ved Senegals ambassade i Banjul.

Passet må være gyldig 6 måneder etter utreise fra Senegal.

REISEGARANTIFONDET

Gjestehuset TinTing er medlem i Reisegarantifondet, www.rgf.no. Telefon 51 84 47 27.

TinTing er også bundet av Lov om pakkereiser. Eventuelle klager på kurs, kursleder, oppholdssted, mat, service osv. skal fremmes på stedet straks. Det gir mulighet til å rette opp eventuelle mangler. Lar det seg ikke gjøre og man vil klage på reisen, må klagen fremmes skriftlig til arrangøren innen 4 uker etter at reisen er avsluttet.