Seksologisk retreat

Sexologisk Reise

23. januar – 03. februar. 2020

Bli kjent med din seksualitet

«Det var ekstra gøy å få presentert et så viktig tema på en så lett og proff måte. Vi var en gjeng som deltok sammen og vi var alle enige om at det eneste som manglet var mere tid. For dette kunne vi hørt på i dagevis.»

Jeane 41

Dette er en retreat hvor du får en unik mulighet til å komme å forstå dine egne behov, lyster og gir deg personlige verktøy for å blomstre i tråd med ditt erotiske potensial. Velkommen til en magisk reise, til vakre Sør Senegal – og i deg selv!

«Jeg har deltatt på flere av Margrethes foredrag og workshops. Hun har en fantastisk evne til formidling, til å bevisstgjøre andre og hun gjør med med en trygghet og varme for alle som deltar. Seksualitet kan være et sensitivt emne, men Margrethe mestrer dette på en utmerket måte uten at det blir flaut eller vanskelig. Jeg anbefaler Margrethe og hennes opplegg for alle” Lillian 35

Tinting utsikt på strand

«Dette er ei klok og kunnskapsrik dame. Møtte henne første gang i forelesning for vernepleierne i Sandnes der hun underviste om seksualitet og funksjonshemming. Den mest spennende forelesning jeg noen gang har vært på. Når forelesninga var ferdig hadde man egentlig bare lyst til å bli sittende enda lenger for å lære enda mer, nei jeg må bare bøye meg for den dama, ass! (………) Hun klarer å skape en trygg atmosfære og normalisere seksualitet på en så fin og god måte. Hun snakket om masse viktige tema, og ikke minst dette med å bli enda bedre kjent med seg selv. Hva er viktig for meg, og hvor går mine grenser?

 Jeg personlig føler meg utrolig heldig av å ha fått møtt deg i flere anledninger, og det kan virkelig anbefales videre😃 Christina 28

Om instruktøren

65173615_635590023584089_4432881320099577856_n

Margrethe er utdannet sexolog fra Sexologiskolen i København. Hun er også utdannet vernepleier og har en mastergrad i sosialt arbeid. I tillegg har hun videreutdannelse innen seksuelle overgrep mot barn samt organisasjon og ledelse. Hun er også forfatter av barneboken Regnbueskogens hemmelighet.

Margrethe har et helhetlig syn på mennesket og har også gjennomført nivå 1 og 2 innen Reiki healing. Hun tiltrekkes av kombinasjonen mellom det akademiske og alternative. Hun har derfor en spennende personlig, faglig og spirituell tilnærming til det hun gjør.

Dette inngår i prisen på retraetet:

*Fly tur/retur Gardermoen -Banjul i Gambia

*Transport til TinTing Guesthouse i Senegal (ca. 1,5 timer) inkludert grensepassering. Retur til flyplassen ved avreise.

* Ti overnattinger i stort, hyggelig rom. Reisen er basert på at to deler værelse. Enerom mot et tillegg i pris, hvis det er noe ledig.

*Full pensjon: Du får tre gode økologiske måltier hver dag. Vegetarianere er velkommen!

*Åtte dagers kursopplegg ihht faglig program samt personlig veiledning og oppfølging under hele oppholdet.

*To utflukter

*Musikkveld ved bålet

*Det blir rikelig tid til utflukter, langsomme timer på en fantastisk og uberørt strand og samling ved bålet på TinTing om kvelden.

  • Avreise fra Gardermoen torsdag morgen 23. november. Tilbake i Oslo tirsdag ettermiddag 3. desember.
  • Minst ti, maks tolv deltakere.
  • Instruktør Margrethe Salvesen Klippenberg
  • Pris: 21.650,-
  • Påmelding innen 1. oktober.
  • Depositum på kr 2000 ved påmelding.