Bli kjent med din seksualitet

Bli kjent med din seksualitet

Dato: AVLYST

Retreat i vakre Senegal

Velkommen til en magisk reise, til vakre Sør Senegal – og i deg selv!

Dette er et retreat for deg som ønsker å ta steget mot et rikere liv og en dypere forståelse av hvem du er og hvordan du kan leve ditt liv med livskvalitet som utgangspunkt. Se hele programmet på arrangementet under Gjestehuset TinTing på Faceboook

Gjestehuset TinTing ligger på landsbygda. Her dyrker vi gleden ved det enkle livet, men dagen er full av opplevelser likevel, og du møter vennlighet overalt.

Vi bruker mye tid på mat. Du får tre gode måltider hver dag, råvarene har levd eller vokst i nærheten. Om kvelden møtes vi ved bålet for å høre trommer og prøve oss på dans. Det er hyggelige kvelder! Vi tar deg med på elvetur, oppdagelsestur i bushen eller kanskje en reise til en gammel slaveøy. Pass bare på at du får tid til å nyte roen i en hengekøye i løpet av dagen!

Tinting utsikt på strand

Om instruktøren

65173615_635590023584089_4432881320099577856_n

Margrethe er utdannet sexolog fra Sexologiskolen i København. Hun er også utdannet vernepleier og har en mastergrad i sosialt arbeid. I tillegg har hun videreutdannelse innen seksuelle overgrep mot barn samt organisasjon og ledelse. Hun er også forfatter av barneboken Regnbueskogens hemmelighet.

Som underviser er Margrethe aktiv for Sexologiskolen i Oslo. Hun har undervist om seksualitet og utviklingshemming for vernepleierstudenter og underviser fast for folkehøgskolene i distriktet. 

Som  erfaren foredragsholder brukes hun både av private organisasjoner, bedrifter og offentlige instanser.

Margrethe har et helhetlig syn på mennesket og har gjennomført nivå 1 og 2 innen Reiki healing. Hun tiltrekkes av kombinasjonen mellom det akademiske og alternative. Hun har derfor en personlig, faglig og åndelig tilnærming til det hun gjør.

Om oppholdet

*Du bor på et stort, hyggelig rom med veranda utenfor. Rommene har to senger, og reisen er basert på at to deler rom. Du kan få enerom mot et tillegg i prisen hvis det er ledig.

*Tre gode, økologiske måltider hver dag. Vegetarianere og veganere  er velkommen!

*To utflukter er inkludert

*Det blir rikelig tid til utflukter, langsomme timer på en fantastisk og uberørt strand og samling ved bålet på TinTing om kvelden.

Andre om Margrethe

«Vi var en gjeng som deltok sammen og vi var alle enige om at det eneste som manglet var mere tid. For dette kunne vi hørt på i dagevis.» Jeane 41«

«Jeg har deltatt på flere av Margrethes foredrag og workshops. Hun har en fantastisk evne til formidling, (….) og hun gjør med med en trygghet og varme for alle som deltar. Seksualitet kan være et sensitivt emne, men Margrethe mestrer dette på en utmerket måte uten at det blir flaut eller vanskelig. » Lillian 35

 «Møtte henne første gang i forelesning for vernepleierne i Sandnes om seksualitet og funksjonshemming. Den mest spennende forelesning jeg noen gang har vært på.  (…)  Christina 28

  • Ti dagers opphold med full pensjon på TinTing Gjestehus og åtte dager faglig program: kr. 12.250.
  • Flybilletten kommer i tillegg, og den kjøper du selv. (Vi kan bistå om du ønsker det). Hvis du tar flighten vi anbefaler her, er transport til  og fra flyplassen og visumbistand inkludert:
  • Brussels Airlines fra Gardermoen torsdag morgen 23. januar 2020 med retur 2. februar og ankomst Gardermoen tirsdag ettermiddag 3. februar.
  • Minst åtte, maks tolv deltakere.
  • Instruktør Margrethe Salvesen Klippenberg
  • Påmelding innen 1. november
  • Depositum på kr 2.000 ved påmelding.