Bli kjent med din seksualitet

Bli kjent med din seksualitet

23. januar – 03. februar. 2020

Retreat i vakre Senegal

Andre om Margrethe: «Det var ekstra gøy å få presentert et så viktig tema på en så lett og proff måte. Vi var en gjeng som deltok sammen og vi var alle enige om at det eneste som manglet var mere tid. For dette kunne vi hørt på i dagevis.»

Jeane 41

Dette er et retreat for deg som ønsker å ta steget mot et rikere liv og en dypere forståelse av hvem du er og hvordan du kan leve ditt liv med livskvalitet som utgangspunkt.

Velkommen til en magisk reise, til vakre Sør Senegal – og i deg selv!

Andre om Margrethe: «Jeg har deltatt på flere av Margrethes foredrag og workshops. Hun har en fantastisk evne til formidling, til å bevisstgjøre andre og hun gjør med med en trygghet og varme for alle som deltar. Seksualitet kan være et sensitivt emne, men Margrethe mestrer dette på en utmerket måte uten at det blir flaut eller vanskelig. Jeg anbefaler Margrethe og hennes opplegg for alle Lillian 35

Tinting utsikt på strand

Andre om Margrethe: «Dette er ei klok og kunnskapsrik dame. Møtte henne første gang i forelesning for vernepleierne i Sandnes der hun underviste om seksualitet og funksjonshemming. Den mest spennende forelesning jeg noen gang har vært på. Når forelesninga var ferdig hadde man egentlig bare lyst til å bli sittende enda lenger for å lære enda mer (…) Hun skaper en trygg atmosfære og normaliserer seksualitet på en så fin og god måte. Jeg  føler meg utrolig heldig av å ha fått møtt deg i flere anledninger, og det kan virkelig anbefales videre.  Christina 28

Om instruktøren

65173615_635590023584089_4432881320099577856_n

Margrethe er utdannet sexolog fra Sexologiskolen i København. Hun er også utdannet vernepleier og har en mastergrad i sosialt arbeid. I tillegg har hun videreutdannelse innen seksuelle overgrep mot barn samt organisasjon og ledelse. Hun er også forfatter av barneboken Regnbueskogens hemmelighet.

Som underviser er Margrethe aktiv for Sexologiskolen i Oslo. Hun har undervist om seksualitet og utviklingshemming for vernepleierstudenter og underviser fast for folkehøgskolene i distriktet. 

Som  erfaren foredragsholder brukes hun både av private organisasjoner, bedrifter og offentlige instanser.

Margrethe har et helhetlig syn på mennesket og har gjennomført nivå 1 og 2 innen Reiki healing. Hun tiltrekkes av kombinasjonen mellom det akademiske og alternative. Hun har derfor en personlig, faglig og åndelig tilnærming til det hun gjør.

Dette inngår i prisen på retraetet:

* Sexologisk retreat med åtte dagers kursopplegg ihht faglig program, ved sexolog Margrethe S. Klippenberg. Personlig veiledning og oppfølging under hele oppholdet.

* Ti overnattinger i stort, hyggelig rom med veranda utenfor. Rommene har to senger, og reisen er basert på at to deler rom. Enerom mulig mot et tillegg i pris, hvis det er ledig.

*Full pensjon: Du får tre gode, økologiske måltider hver dag. Vegetarianere og veganere  er velkommen!

*To utflukter er inkludert

*Musikkvelder ved bålet

*Det blir rikelig tid til utflukter, langsomme timer på en fantastisk og uberørt strand og samling ved bålet på TinTing om kvelden.

  • Ti dagers retreat og opphold med full pensjon på TinTing Gjestehus : kr 12.250,-
  • Flybillett kommer i tillegg og kjøpes av deltakerne selv. Hvis du flyr med  flighten vi anbefaler (under), er transport til  og fra flyplassen og visumbistand inkludert i prisen på kr 12.250.
  • Kurssted: Norskeide TinTing Gjestehus i Sør-Senegal.
  • Anbefalt reise: Brussels Airlines fra Gardermoen torsdag morgen 23. januar 2020 med retur 2. februar og ankomst Gardermoen tirsdag ettermiddag 3. februar.
  • Gruppestørrelse: Minst åtte, maks tolv deltakere.
  • Instruktør Margrethe Salvesen Klippenberg
  • Påmelding innen 15. oktober.
  • Depositum på kr 2.000 ved påmelding.