Styrkende ferie ved havet i Senegal!

Styrkende ferie i Senegal

Gjestehuset er åpent hele året

Stranden nedenfor TinTing ser nesten uendelig ut. Den er så å si uberørt. Du kan slå deg ned hvor som helst og nyte sola, brisen fra havet og den varme sanda. Samle skjell, leke i bølgene og lete etter ilanddrevne skatter. Rusler du litt nordover kommer du til utløpet av grenseelva mellom Gambia og Senegal. Der kan du svømme over til Gambia! Går du sørover en times tid kommer du til landsbyen Abene. Der er det en stor musikkfestival hvert år i romjula. Når du nærmer deg Abene dukker det opp strandbarer hvor du kan få en kal øl eller juie. Og selvsagt må du bade underveis. Hvis du velger å gå videre uten å se nærmere på Abene, er Kafountine den neste landsbyen.

Ro i kropp og sjel i vakre Senegal

Flere ruter: Det er mange mulige flyruter til Senegal. Man kan fly til Gambias hovedstad Banjul og videre med bil. Eller via Dakar og videre med båt eller fly. Det er noen viktige hensyn å ta, så kontakt oss før du bestiller! Nordmenn må nemlig ha visum til Senegal. Dette må skaffes i  Gambia, det er ikke lenger mulig å få det på nett. Vi kan ordne dette hvis man tar kontakt.

Reisetid: Flyreisen fra Oslo til Banjul i Gambia tar totalt ca 11 timer. Fra Banjul til TinTing tar det ca 1,5 timer med bil. Kontakt oss på e-post: hildehuus@gmail.com.

TinTing yogaprat - foto Elin Reitehaug

Det er mange hyggelig steder å slå av en prat. Foto: Elin Reitehaug.

Pratehjørner

TinTing har en stor hage, med massevis av trær, en fin kjøkkenhage og rundt omkring finner du hengekøyer og solsenger. På alle verandaene er det hyggelige sittegrupper. Her kan du også få servert lunsj og middag hvis du foretrekker det i stedet for å spise på uterestauranten..

Oppholdet på TinTing

Alle rom er store og hyggelige, med en veranda utenfor.

  • De fleste rommene har en dobbelseng og en bred enkeltseng
  • Alle senger har myggnett
  • I full pensjon inngår det tre måltider av ferske og økologiske råvarer. Vegetarianere og veganere er velkommen!