Vinyasa og restorativ yoga

Vinyasa og restorativ yoga

3. -17. januar 2021
med Kamilla Kjær

Ro i kropp og sjel i vakre Senegal

Vi veksler mellom rolig, myk yin og flytende, leken vinyasayoga. Kamilla bruker i tillegg elementer fra Chi Gong, kundaliniyoga, dans, meditasjon og pusteteknikk/ pranayama.  Vi vil øve oss på å koble pust og bevegelse sammen, og på å være tilstede og observere det vi opplever i kroppen.  Øvelsene blir tilpasset den enkeltes helse og yoga-erfaring. På den måten kan øvelsene utføres av alle.  Samtidig blir det god tid til avspenning og meditasjon. Kamilla kontakter alle deltakere før kurset, og  du får med deg hjem et personlig program med øvelser spesielt for deg så du får et godt verktøy  for din vei videre på yogamatten.

Om instruktøren

TinTing yogaprat - foto Elin Reitehaug

Yogaprat: Kamilla Norli Kjær (t.v.) snakker yoga med Lisbeth Randers-Pehrsson. Foto: Elin Reitehaug.

Kamilla Norli Kjær (25) er sertifisert yogainstruktør. Hun har sin utdannelse gjennom YogaWorks (registrert 500 RYT i Yoga Aliance). I tillegg har hun 55 t vinyasayoga gjennom Oslo yoga, 200 t yin gjennom Yin og yangakademiet, 32 timers workshop – self love and Iwakening med Samaya Behrens og 64 timer workshop – Kausthub Desikachar – Viniyoga. Til daglig jobber hun på Be Yoga i Lørenskog, på Sats i Oslo og på Alkymisten på Økern.

Oppholdet på TinTing

Alle rommene er store og hyggelige, med en veranda utenfor.

  • Reisen er basert på at to deler rom. Om det er ledig, kan du få enerom mot et tillegg i prisen.
  • Tre måltider hver dag av ferske økologiske råvarer. Maten lages fra grunnen av. Vegetarianere og veganere er velkommen.
  • En dag tar vi med yogamattene og overnatter på et afrikansk gjestehus. Vi har mange andre spennende aktiviteter og utflukter også.
  • Dagen starter med morgenyoga på TinTing. Ettermiddagsyoga før solnedgang enten på TinTing eller på stranda.
  • Du får en privattime og et program med øvelser spesielt for deg så du kan fortsette med yoga hjemme.

4

Plasser igjen

Yogareise:  Sør-Senegal 3. til 17. januar 2021. To av dagene går med til reisen.
Instruktør: Kamilla Norli Kjær.
Pris: Kr. 16.000 for 13 dager med yoga, opphold med full pensjon. Du bor på norskeide Gjestehuset TinTing. En overnatting på et afrikansk gjestehuset er inkludert.*
Fly: kommer i tillegg.
Deltakere: minst 8, maksimalt 14.
Påmelding: På denne siden med betaling av depositum på 2500 kr. Frist 20. august
*Inkluderer transport t/r flyplassen og bistand med visum til Senegal hvis du kommer med samme fly som minst 4 andre deltakere. Vi kommer til å anbefale en bestemt flight.
Rask i vendingen? Hvis du betaler depositum innen 1. april får du 3000 kr. i rabatt!
Musikkfestival OG yoga? 
Kamilla Kjær er på TinTing i desember. Hvis du har mulighet til å reise i jula, kan du få både en daglig yogatime og dessuten oppleve festivalen i Abéné (26. desember – 2. januar), et fyrverkeri av  musikk fra hele Vest-Afrika. Kontakt oss hvis du vil komme i jula. Du kan også ta juleoppholdet som en opptakt til yogakurset i januar. Da får du et knallgodt tilbud fra oss!
Ta kontakt: hildehuus@gmail.com.