Yoga

Yoga ved havet

Vi har to yogaretreat på TinTing høsten 2019 (i tillegg til januarkurset som er fullt). Den første reisen er på totalt 2 uker, fra 10. til 23. november, den andre er en noe kortere Mediyoga-reise fra 23. november til 3. desember.  Yoga gir deg ro og nye krefter –  TinTing gir deg store opplevelser i møte med mennesker, natur og kultur, og lav puls i takt med livet på landsbygda. I tillegg til en deilig badeferie. Pris og detaljer kommer snart.

Nye yogareiser neste år
Fakta om yogareisen
Fakta om yogareisen
Kurset passer for alle

Datoer: 

Første yogaretreat: Avreise fra Gardermoen 10. november. Tilbake i Oslo 23.11. Seks til tolv deltakere. Basert på at to deler rom. Instruktører fra Yogafellesskapet Asker. 

Andre retreat: Avreise fra Gardermoen 23. november. Tilbake 3. desember. Åtte til tolv deltakere. Instruktør: Mona Nygaard

Prisen på begge reisene blir klare tidlig  i januar. Prisen dekker alltid fly, full pensjon i stort rom delt med en annen deltaker, 3 økologiske måltider daglig – og to utflukter.  Sted: Gjestehuset TinTing, Casamance, Senegal.

Vi gleder oss til nye yogaretreats på TinTing neste høst. Vi har plass til tolv deltakere. Utenom yogaklassene morgen og kveld kan du velge og vrake i ferieopplevelser – se mer under opplevelser. Følge også med på Facebook under Yogareise til TinTing.

Dette inngår i prisen på våre yogareiser:

 • Fly tur/retur Gardermoen  – Banjul, Gambia
 • Overnatting i Gambia, frokost, transport til TinTing neste morgen og retur ved avreise.
 • Full pensjon på TinTing i stort, hyggelig rom. Basert på at to deler rom.
 • Tre måltider daglig av lokale råvarer, økologisk dyrket. Vegetarianere velkommen!
 • Morgenyoga og ettermiddagsyoga hver dag, en dag fri.
 • Du får et personlig program med anbefalte øvelser så du kan fortsette med yoga hjemme.

Instruktør på kurset i januar 2019

Instruktøren

Lisa_rund

Lisa har i flere år ledet yogareisene vi tilbyr i januar. Hun er sertifisert yogainstruktør via YogaWorks fra Balance Studio i Oslo. Hun kontakter deltakerne før kurset og  tilpasser øvelsene etter hver enkelts erfaring, så alle, uavhengig av helse og eventuelle plager, får utbytte av kurset. Morgenklassen er ofte på stranda, om ettermiddagen tar vi en roligere økt på verandaen.  Siste dag får du en privattime og et personlig program for hvordan du kan fortsette med øvelser hjemme. 

Reserver plass her

 • Flyreise t/r Banjul, transport til TinTing.
 • Full pensjon på TinTing i stort, hyggelig rom.
 • Tre solide måltider per dag, av lokale råvarer, økologisk dyrket. Vegetarianere velkommen!
 • Morgenyoga og ettermiddagsyoga hver dag.
 • To utflukter- til Abéné og Kafountine.

Har du allergier, tåler du all mat eller andre ting vi burde vite for å gjøre ditt opphold så bra som mulig?