Våre Reiser

Adinkra symbol

VÅRE REISER

Oppdag noe nytt

Neste sesong har vi to yogareiser, en i november og en i januar. Medisinsk yoga er et nytt og spennende kurs på TinTing, med Mona Nygaard (22.11.-3.12.).  I januar kommer Kamilla Norli Kjær med vinyasa- og restorativ yoga (4.-18. 01. 2020). Når passer det best for deg å reise? 

Hos oss bor du ved noen av verdens beste strender. Og mens yogaen gir deg ro og nye krefter gir TinTing deg store opplevelser i møte med mennesker, natur og kultur. Du kan selvsagt komme hit «bare» på ferie også. 

MediYoga Reise - Medisinsk Yoga

22. november - 3. desember 2019

På denne reisen gjør vi et dypdykk i energisystemet ditt. Du vil få tid til å fokusere innover, bli kjent med sansene dine og få et verktøy du kan benytte i hverdagen for å kunne endre pustemønster, senke skuldrene og oppleve dagen med mindre negativt stress i kroppen.

Vinyasa og Restorativ Yoga Reise

4. -18. januar 2020

-Hvis du gjør yoga regelmessig  vil du få en sterk, myk og smidig kropp, et klart og balansert sinn og fri flyt av energi i kroppen, sier instruktør Kamilla Kjær.

Når du lærer hvordan du skal bevege deg for å belaste kroppen minst mulig, husker musklene dette, og du vil etter hvert automatisk bruke kroppen riktig i hverdagen, forteller Lisa. På den måten er yogaøvelser med på å  forebygge skader.